Video

Urmărește materialele pe care experții RMN360 le-au pregătit pentru tine.

#1 Știați că asigurarea afacerii se bazează pe analiza riscurilor din activitate?

Pentru a defini corect o poliță de asigurare a unei afaceri este necesar în primul rând să identificăm riscurile generale și cele specifice activității respective, ca mai apoi să le cuantificăm și să dezvoltăm un program de asigurare adaptat nevoilor.

#2 Știați că dezvoltarea unui program de asigurare presupune cunoașterea industriei?

Consultantul tău în asigurări are nevoie să înțeleagă industria din care compania ta face parte pentru a dezvolta programul de asigurari adaptat la nevoile tale.

#3 Știați că valoarea asigurată este un element important? Partea 1

Când ne gândim la clădiri, terenuri, mașini, utilaje, echipamente sau mobilă ce vrei să recuperezi în cazul apariției unei daune? Valoarea de înlocuire de nou sau valoarea reala?

#4 Știați că valoarea asigurată este un element important? Partea 2

Cum se setează valoarea asigurata pentru stocuri? În funcție de ce anume includem în aceasta valoare (materii prime, bunuri în curs de fabricație și produs finit) este necesar să le includem corect în polița de asigurare.

#5 Știați că se poate asigura pierderea marjei de profit?

Asigurarea pentru pierderea marjei de profit, cunoscută și sub numele de asigurare pentru întreruperea activității, este concepută pentru a vă proteja compania de pierderea marjei brute (profit net + cheltuieli fixe) în cazul în care este nevoită să își închidă temporar parte din activitate sau in totalitate.

#6 Știați că asigurarea face parte din planul de continuitate a afacerii?

Fiecare antreprenor are nevoie să își construiască planul de continuitate a afacerii pentru a stabili cum afacerea va continua în cazul apariției unui risc.